Tuesday, April 30, 2013

Birthday Mazidot.

Ye, tau birthday awak esok. sama dengan hari pekerja. haha
awak, kite nak cakap simple je sebab kad kat atas tu dah jelas ketidakmatangan kite. 
plus kite tak tau nape kite nak inter frame gak kat dalam kad bday awak tu. haha. 

dear mazida da da dot dot,
happy birthday!
may Allah bless you. 
smg berjaya dunia akhirat.
*tush tush bunga api*

wish lain2 same macam tahun lepas dan lepas. 


SAENGIL CHUKAHAE CHINGU YAA :)


p.s : haha cool tak cara kite tahun ni? keke. 
*this year tapayah tunggu midnight, 
sebelum masuk Asar lagi kite dah wish awak. muaha.



x

4 comments:

  1. hahaha tahun ni menunjukkan kematangan awak.syabas bettey syabbasss.haha.anyway thanks awk! rajin nau duk wat kad.mesti awk duk belek2 seme gmbr kite.haha duk imagine dah ni.taktau dah nk balas ape.tenkiu sudi jd kawan kite hampir 5thn ni.ohmai!dah 5thn!smakin tua rasanya.uhibbuki fillah abadan abada! (cewah!)

    ReplyDelete
  2. haha kite belek gambar awak sampai tergolek2. haha. matang kan tahun ni punya? haha. tau pon awak dah tua, ape lagiii. kite nak anak buah! :D

    ReplyDelete
  3. Okay cringeeeeee 🙈🙈🙈

    ReplyDelete
    Replies
    1. kad yang kite buat untuk awak tu dah terdelete. sedih taww

      Delete